‘Galaxy Note 4 krijgt metalen behuizing’

Redactie
22 juli 2014, 7:51
1 min leestijd
‘Galaxy Note 4 krijgt metalen behuizing’
Galaxy Note 4 metaal

Samsung werkt aan een metalen behuizing voor de Galaxy Note 4, de aankomende phablet van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Daarmee zou de Galaxy Note 4 mogelijk het eerste vlaggenschip – en mogelijk ook het eerste toestel – van Samsung met een metalen behuizing worden.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe het Galaxy Note 4 metaal design eruit gaat zien. Er gaan al langer geruchten dat Samsung de Galaxy Note 4 in verschillende versies uit wil brengen, mogelijk in een plastic en metalen versie. Ter informatie: de afbeelding rechts is een mock-up.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 metaal

Volgens de geruchten werkt Samsung aan een Galaxy Note 4 met een metalen design en een licht gebogen scherm dat mogelijk de zijkanten inneemt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf experimenteert naar verluidt met staal, aluminium en magnesium. De Galaxy S5 zou volgens de bronnen van ETnews al van metaal zijn gemaakt, maar de productiecapaciteit van de metalen behuizingen was toentertijd nog te laag. Voor de Galaxy Note 4 zou de productiecapaciteit geen probleem moeten zijn.

Over de hardware is nog niets bekend, maar wij verwachten een Snapdragon 805/Exynos 5433, full-hd- of QHD-resolutie, 3GB aan RAM en een 16 megapixel-camera.

Het laatste nieuws over de Galaxy Note 4

De Galaxy Note 4 release staat naar verluidt voor het derde kwartaal van 2014 gepland. Wil je de Galaxy Note 4 kopen? Check dan ons koopadvies!

De beste Galaxy Note 3 aanbiedingen

Hieronder vind je de beste en meest actuele Galaxy Note 3 aanbiedingen op een rijtje.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu