‘Specificaties en design Galaxy S11 definitief bepaald’

Colin Baak
28 oktober 2019, 15:12
2 min leestijd
‘Specificaties en design Galaxy S11 definitief bepaald’

De specificaties en het design van de Samsung Galaxy S11 zijn definitief vastgelegd, volgens geruchten. Dat betekent ook dat Samsung binnenkort begint met de voorbereiding van de productie van dit nieuwe vlaggenschip.

Lees verder na de advertentie.

‘Specificaties en design Galaxy S11 definitief’

Samsung is klaar met het onderzoek en de ontwikkeling van de Galaxy S11. Dat schrijft de bekende telecominsider Ice Universe in een tweet. Hij noemt daarin dat “Het uiterlijk en configuraties van de S11 in principe bepaald zijn.”

Wanneer het toestel gepresenteerd gaat worden is nog onbekend. Naar verwachting gebeurt dit in februari 2020, vlak voor het Mobile World Congress. Als dat klopt kan Samsung binnenkort voorbereidingen treffen voor de productie van de toestellen.

Samsung Galaxy S10

De ontwikkeling van een smartphone kost veel tijd. Dat geldt ook voor het opzetten van productielijnen. Dat de fabrikant daar nu al mee bezig is, is logisch. Ook worden er uitgebreide tests gehouden. Elk gevonden probleem wordt zo direct glad gestreken. Problemen zoals met de accu bij de Samsung Galaxy Note 7 wil Samsung immers niet herhalen.

“Laat de lekken maar beginnen”

Volgens Ice Universe kan het lekken van informatie over de S11 nu pas echt goed beginnen. Tegenwoordig verschijnt er van nagenoeg elke aankomende smartphone van te voren al veel info. Het gaat dan bijvoorbeeld om foto’s gemaakt in fabrieken waar de productie plaatsvindt.

Regelmatig verschijnen er ook renders van aankomende toestellen. Dat zijn met de computer geanimeerde afbeeldingen, gebaseerd op insider-info. Benchmark-applicaties zijn ook vaak een bron van informatie. Zo kun je vaak al wat te weten komen over de gebruikte hardware van een toekomstig toestel.

Het is dus wachten totdat we meer informatie gaan zien over de aankomende Galaxy S11-lijn. We verwachten dat we in Europa de Exynos 990-chip gaan zien als krachtbron. Ook wordt er gesproken over de aanwezigheid van vier camera’s op de achterkant, waaronder een 108 megapixelvariant.

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het Samsung Galaxy S11-nieuws? Houd dan Android Planet in de gaten. Dat doe je via de website, de Android Planet-app of natuurlijk onze nieuwsbrief.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Ice Universe
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu