Google lanceert webversie van Android Market

Google heeft zojuist de webversie van de Android Market gelanceerd. De online winkel is te bezoeken op http://market.android.com/. Google kondigde de webwinkel aan tijdens de presentatie van Honeycomb op het hoofdkantoor van Google. Gebruikers kunnen reviews lezen, screenshots bekijken en applicaties installeren.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen op de website van market.android.com, maar waarschijnlijk activeert Google deze mogelijkheid later vandaag of morgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wanneer je een game installeert via de webversie van de Android Market, dan worden applicaties direct geïnstalleerd op je Android-telefoon. Ook kun je een QR-code scannen of een applicatie tweeten. Erg vernieuwend zijn deze laatste paar functies niet, want er zijn al verschillende sites die overzichten van apps bieden, zoals Androlib.com. De webversie onderscheidt zichzelf door de mogelijkheid om direct apps te installeren.

Volg de presentatie live op het YouTube-kanaal van Android. De presentatie is nu afgelopen. De lancering van de webversie van de Android Market was het enige grote hoogtepunt van de presentatie. Voorlopig nog geen Google Music en betalen met PayPal!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.