Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google lanceert webversie van Android Market

Redactie
2 februari 2011, 19:38
1 min leestijd
Google lanceert webversie van Android Market

Google heeft zojuist de webversie van de Android Market gelanceerd. De online winkel is te bezoeken op http://market.android.com/. Google kondigde de webwinkel aan tijdens de presentatie van Honeycomb op het hoofdkantoor van Google. Gebruikers kunnen reviews lezen, screenshots bekijken en applicaties installeren.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te loggen op de website van market.android.com, maar waarschijnlijk activeert Google deze mogelijkheid later vandaag of morgen.

Wanneer je een game installeert via de webversie van de Android Market, dan worden applicaties direct geïnstalleerd op je Android-telefoon. Ook kun je een QR-code scannen of een applicatie tweeten. Erg vernieuwend zijn deze laatste paar functies niet, want er zijn al verschillende sites die overzichten van apps bieden, zoals Androlib.com. De webversie onderscheidt zichzelf door de mogelijkheid om direct apps te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Volg de presentatie live op het YouTube-kanaal van Android. De presentatie is nu afgelopen. De lancering van de webversie van de Android Market was het enige grote hoogtepunt van de presentatie. Voorlopig nog geen Google Music en betalen met PayPal!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu