Gratis HTC-evenement in Londen op 15 september

htc launch eventOver precies een week verzamelen journalisten zich in Londen voor het HTC Launch Event. HTC kondigt dan haar nieuwste producten aan, zoals telefoons en misschien wel een tabletcomputer. Helaas is dit evenement niet toegankelijk voor niet-journalisten. Toch de nieuwste HTC-telefoons zien? HTC heeft een gratis evenement op dezelfde dag gepland voor iedereen die maar wil komen. Het evenement vindt ‘s avonds van half zeven tot tien uur plaats in Redhook, een restaurant in het centrum van London.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens de Facebook-pagina van HTC is er voedsel, drank, muziek en telefoons om mee te spelen. Volgens HTC worden er ook toestellen weggegeven.

Mocht je toevallig in Londen zijn, dan is het leuk om een kijkje te nemen. Laat op Facebook weten of je komt of niet, zodat HTC rekening kan houden met de opkomst. Er kunnen slechts een paar honderd man in Redhook, dus wees er snel bij.

Grotere kaart weergeven

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.