Placeholder

Een vernieuwde versie van de Huawei Ideos S7-tablet is te zien tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Het is al langer bekend dat de fabrikant werkt aan een vernieuwde versie van de S7. Zo ruilt Huawei het resistieve scherm in voor een capacitief scherm en is het dankzij de camera aan de voorkant mogelijk om te videobellen. Er zijn verder nog geen specificaties bekend en het is ook onbekend of de fabrikant kiest voor Android 2.2, Android 2.3 of misschien wel voor Honeycomb. Het Mobile World Congress start komend weekend, dus dan horen we waarschijnlijk meer over de nieuwe tabletcomputer van Huawei.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hieronder een video die al in december 2010 uitlekte. Het zou gaan om de vernieuwde Ideos S7, maar als je goed kijkt zie je dat de tablet helemaal niet lijkt op de nieuwe, uitgelekte foto’s. Blijkbaar heeft Huawei een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het uiterlijk van de tabletcomputer. Persoonlijk vind ik de tablet nu strakker ogen. Wat vind jij?

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.