De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-laptop Lenovo IdeaPad A10 lekt uit in foto’s

Gijs Ettes
10 oktober 2013, 11:40
1 min leestijd
Android-laptop Lenovo IdeaPad A10 lekt uit in foto’s
IdeaPad A10

Lenovo moet zijn IdeaPad A10 nog officieel onthullen, maar gelekte foto’s op de Duitse site van Amazon bevestigen al hoe de laptop-tablet-hybride eruit gaat zien. Het scherm kan gedraaid worden om het Android-apparaat als tablet te gebruiken.

Daarnaast zijn ook de specificaties van het toestel bekend en is het mogelijk om de IdeaPad A10 te bestellen voor 249 euro. Zowel de prijs als de specificaties hinten op een Android gericht op het budgetsegment.

Lees verder na de advertentie.

Op de website van Lenovo zijn tevens handleidingen voor de IdeaPad A10 gespot, maar de Chinese fabrikant heeft het toestel nog niet officieel gepresenteerd. Op de Duitse Amazon-site staat de IdeaPad A10 gepland voor verzending binnen een tot vier maanden.

IdeaPad A10 specificaties

Overigens is het scherm van de IdeaPad A10 (10,1 inch) te allen tijde bevestigd aan het volledige qwerty-toetsenbord; gebruikers kunnen deze wel 360 graden draaien om het apparaat als tablet te gebruiken.

Verder is het toestel voorzien van een quadcore-processor geklokt op 1.6GHz, 1 of 2GB werkgeheugen, 16 of 32GB opslaggeheugen en een ingebouwde 0.3-megapixel-camera. Tot slot zijn op de tablet 2 usb-poorten, hdmi, micro-usb en micro-sd te vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu