‘Twee nieuwe Motorola Moto G-toestellen op komst’

Erwin Vogelaar
16 april 2016, 16:04
2 min leestijd
‘Twee nieuwe Motorola Moto G-toestellen op komst’

Het lijkt er op dat er dit jaar twee nieuwe Moto G-toestellen van Motorola op de markt komen. De vierde generatie heeft namelijk ook een Plus-versie.

Lees verder na de advertentie.

Moto G 2016

De Moto G biedt de afgelopen jaren een hoop waar voor je geld. Deze relatief goedkope toestellen hebben hele aardige specs, waardoor het geliefde smartphones zijn onder kopers die een degelijk toestel voor een niet al te hoge prijs willen. De eerste geruchten over de 2016-versie van de Moto G beginnen nu online te verschijnen. Vanuit meerdere hoeken komt het nieuws dat het toestel in twee varianten gaat verschijnen: een normale Moto G en een Moto G Plus.

Moto G 2016

Allereerst is er beroepslekker Evan Blass die via  zijn Twitter-account @evleaks regelmatig eerste afbeeldingen van nieuwe toestellen lekt. Deze keer is het niet zozeer een afbeelding, maar vooral de naam “Moto G4 Plus” die opvalt. Niet veel later reageerde Twitteraar Malcolm Williams op de tweet van Blass met een bevestiging dat dat G4 Plus inderdaad getest wordt en er “erg goed uit ziet”. Even later voegde Williams er aan toe dat het toestel “pretty darn nice” is en dat we een evolutie in Moto’s design mogen verwachten. Een andere Twitteraar reageerde met bovenstaande foto en het berichtje “Het lijkt er op dat dit het is”.

Daar bovenop komt nog de tweet van Roland Quandt, die eerder ook al kloppende informatie gelekt heeft. In de tweet wordt de vierde generatie Moto G genoemd met een 5,5 inch-scherm, 13 megapixel-camera en 16GB geheugen voor 240 euro. Daarnaast is er de Moto G Plus met dezelfde specs, maar voor een prijskaartje van 280 euro. De Plus is dus niet groter dan de standaard Moto G 2016, maar zal waarschijnlijk qua overige specs wat beter zijn. Denk hierbij aan meer geheugen of een snellere processor.

Geruchten

Neem bovenstaande informatie vooral met een flinke korrel zout, want het gaat enkel nog om geruchten. Gezien de hoeveelheid informatie die we nu krijgen, kan een officiële onthulling niet ver zijn. Wel opvallend is dat de toestellen volgens de informatie duurder worden. Juist de budgetprijs maakte de Moto G de afgelopen jaren zo’n interessante smartphone.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2015
Motorola Moto G 2015

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu