Gerucht: Moto X (2015) krijgt groter full-hd-scherm en flinke accu

Gijs Ettes
28 juli 2015, 12:49
1 min leestijd
Gerucht: Moto X (2015) krijgt groter full-hd-scherm en flinke accu

De nieuwe Motorola Moto X die mogelijk later vandaag wordt onthuld, krijgt naar verluidt een 5,5 inch full-hd-scherm en een grotere 3600 mAh-accu. De verwachting is daarmee dat het toestel een betere accuduur heeft dan zijn voorganger.

Lees verder na de advertentie.

Dit weten we over de nieuwe Motorola Moto X

Dat meldt althans de relatief onbekende lekker hellomotoHK op Google+. De Moto X 2015 zou ook  beschikken over een verbeterde 21 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-frontcamera. Verder  zou er ondersteuning aan boord zijn voor micro-sd en twee simkaarten. Standaard draait de nieuwe Moto X op een stockversie van Android 5.1.1 (Lollipop).

Naast een nieuwe Moto X komt Motorola vandaag waarschijnlijk ook met een nieuwe versie van de Moto G. De grootste verbetering bij dit toestel is de iPx7-certificering, wat inhoudt dat de Moto G waterbestendig is. Verder is er een 5 inch-hd-scherm aan boord, een vlotte Snapdragon 410-chip met een quadcore-processor, 1 of 2GB aan werkgeheugen en 8 of 16GB opslagruimte.

Foto’s schiet de smartphone met een 13 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-frontcamera. Tot slot beschikt het toestel over 4G-ondersteuning en een iets grotere 2470 mAh-accu waarmee je minimaal de dag door moet komen. De promotionele video hieronder toont het design en de belangrijkste features van de nieuwe Moto G.

Het laatste nieuws over Motorola

Bron: hellomotoHK
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G 2015
Motorola Moto G 2015

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu