‘Motorola werkt aan high-end voor 250 euro voor Europese markt’

Gijs Ettes
10 juli 2013, 9:48
1 min leestijd
‘Motorola werkt aan high-end voor 250 euro voor Europese markt’
motorola-logo

Volgens de Spaanstalige site ADSLZone zijn Motorola en Google bezig met een high-end smartphone die slechts 250 euro gaat kosten. Dit toestel zou gericht zijn op de Europese markt.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Android-telefoon van Motorola en Google zou een quadcore-processor huisvesten en 2GB aan werkgeheugen. Verdere details ontbreken echter, al geeft ADSLZone wel aan dat ze een hd-scherm verwachten met een grootte van minstens 4,5 inch. Het gaat in ieder geval niet om de Moto X, waar al heel veel over bekend is inmiddels en die vooral op de Amerikaanse markt is gericht.  Eerder lekten er bijvoorbeeld al wat  details over de Moto X  uit en een mogelijke  releasedatum van de Moto X.

Motorola en Google bieden veel voor weinig

Het meest opvallende van het vermeende toestel is natuurlijk de prijs: met 250 euro voor een high-end ben je immers goedkoper uit dan bij een gemiddelde mid-range. De Nexus 4 kost bijvoorbeeld ook nog minstens 299 euro. Wanneer de Europese Moto X-variant verkrijgbaar moet zijn is nog onbekend. Eind dit jaar zou goed mogelijk zijn.

Google rondde de overname van Motorola vorig jaar af; sindsdien is het bedrijf hard bezig met een nieuwe smartphone-line-up. De Moto X lijkt daarbij het eerste vlaggenschip te worden. Dit vermeende toestel kan goed de tweede worden.

Via: phone Arena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu