Moto X komt naar Europa voor 399 euro, maar slaat Benelux voorlopig over

Redactie
14 januari 2014, 12:38
1 min leestijd
Moto X komt naar Europa voor 399 euro, maar slaat Benelux voorlopig over
Motorola Moto X release

Motorola heeft bekendgemaakt dat de Moto X 2013  vanaf 1 februari beschikbaar is in Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland voor een adviesprijs van 399 euro. Voor die prijs krijgen gebruikers de simlockvrije versie van het toestel. Of en wanneer het topmodel van Motorola in Nederland en België verschijnt, is echter nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het toestel vanaf de Moto X release draait op Android 4.4.2 (KitKat).

De Moto X is al een aantal maanden beschikbaar bij Amerikaanse providers en maakt dus binnenkort ook de overstap naar Europa. De smartphone valt met zijn specificaties in de middenklasse. De Moto X heeft een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie, een 1,7GHz-dualcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de telefoon over 16GB aan opslaggeheugen dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast is de Moto X voorzien van een 10-megapixelcamera en een 2-megapixel-frontcamera, 4G-ondersteuning en een 2200 mAh-accu. Deze staat garant voor een spreektijd van circa 13 uur. De Moto X is met afmetingen van 129,3 bij 65,3 bij 10,4 millimeter vrij dik, maar het gewicht is met 130 gram te overzien.

Lees meer over Motorola

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot Motorola. Daarnaast kun je meer lezen over de Motorola Moto X.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu