Moto X komt naar Europa voor 399 euro, maar slaat Benelux voorlopig over
Peter Geurts

Motorola Moto X releaseMotorola heeft bekendgemaakt dat de Moto X 2013  vanaf 1 februari beschikbaar is in Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland voor een adviesprijs van 399 euro. Voor die prijs krijgen gebruikers de simlockvrije versie van het toestel. Of en wanneer het topmodel van Motorola in Nederland en België verschijnt, is echter nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het toestel vanaf de Moto X release draait op Android 4.4.2 (KitKat).

De Moto X is al een aantal maanden beschikbaar bij Amerikaanse providers en maakt dus binnenkort ook de overstap naar Europa. De smartphone valt met zijn specificaties in de middenklasse. De Moto X heeft een 4,7 inch-scherm met een 720p-resolutie, een 1,7GHz-dualcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de telefoon over 16GB aan opslaggeheugen dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is de Moto X voorzien van een 10-megapixelcamera en een 2-megapixel-frontcamera, 4G-ondersteuning en een 2200 mAh-accu. Deze staat garant voor een spreektijd van circa 13 uur. De Moto X is met afmetingen van 129,3 bij 65,3 bij 10,4 millimeter vrij dik, maar het gewicht is met 130 gram te overzien.

Lees meer over Motorola

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot Motorola. Daarnaast kun je meer lezen over de Motorola Moto X.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.