De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Nooit meer kabelspaghetti met Duracell myGrid [Advertorial]

Redactie
1 november 2010, 9:00
1 min leestijd
Nooit meer kabelspaghetti met Duracell myGrid  [Advertorial]
Duracell myGrid oplaadmat

Weg met rondslingerende snoeren! Duracell heeft met myGrid dé oplossing voor een opgeruimd bureau. De Duracell myGrid is een geavanceerde oplaadmat, waarmee je je mobiele telefoon, camera en andere gadgets draadloos kunt opladen. Maximaal vier apparaten tegelijk passen op de myGrid, terwijl je er maar één stroomadapter voor nodig hebt. Alle overige snoeren en opladers zijn voortaan overbodig, want je laadt de apparaten rechtstreeks op via de myGrid.

Lees verder na de advertentie.

Voor Android-toestellen levert Duracell speciale powerclips mee, die voor alle gangbare aansluitingen geschikt zijn. Ze maken contact met de myGrid en laden je toestel net zo snel op als via het stopcontact. De powerclips zijn ook geschikt om je navigatiesysteem of mp3-speler op te laden. Het gemak is meteen duidelijk: als je ‘s avonds thuiskomt leg je de telefoon op de myGrid en hebt er verder geen omkijken naar. Je hoeft je ook niet meer druk te maken of je wel de juiste oplader of kabeltje bij de hand hebt. Voor specifieke toestellen zoals de iPhone en Blackberry levert Duracell een speciale sleeve mee, die tegelijk dienst doet als beschermhoes. De sleeve sluit naadloos aan op je toestel.

De Duracell myGrid is vanaf 1 oktober te koop bij PDAshop, Media Markt en Makro. De adviesverkooprijs van de Duracell MyGrid is €79,99.

Duracell myGrid oplaadmat
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu