De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus One update brengt Android 4.4.4 en verbeterde fotomodus

Redactie
12 augustus 2014, 11:11
2 min leestijd
OnePlus One update brengt Android 4.4.4 en verbeterde fotomodus
OnePlus One Android 4.4.4

De OnePlus One is dinsdag geüpdatet naar Android 4.4.4, de laatste versie van het huidige KitKat. Door de update zijn alle verbeteringen binnen Android doorgevoerd, maar zijn ook Google-apps zoals de telefoon-app vernieuwd. De telefoon-app heeft een vernieuwd design dat strakker en vlotter oogt, en sinds Android 4.4.3 beschikbaar is voor Nexus-apparaten. Verder voert de update een hele reeks aan bugfixes door, waaronder de bugfix om weer met Viber te kunnen bellen en het lage volume van telefoongesprekken.

Oh, en je kunt bij AndroidPlanet een OnePlus One invite winnen. Onze actie – we geven er drie weg – loopt nog tot vrijdag, dus doe vooral mee!

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One Android 4.4.4 update

Enkele andere belangrijke vernieuwingen zijn het vervangen van het 4G-symbool naar het LTE-symbool. In de Verenigde Staten wordt 4G soms gebruikt om HSDPA+ aan te duiden. In Nederland krijgt HSDPA+ het icoontje H+. Het LTE-symbool moet duidelijk maken dat je daadwerkelijk met een LTE-netwerk bent verbonden, ofwel hetgeen dat wij kennen als 4G.

Verder kun je app-mappen vergrendelen, de schermhelderheid laten aanpassen op basis van tijd – waardoor het scherm in de avond wat dimmer oogt – en heads-up-notificaties inschakelen. Deze notificaties verschijnen dan in een zwevend pop-up-venster in beeld.

clearimage

De belangrijkste verandering die CyanogenMod en OnePlus doorvoeren, is een nieuwe cameramodus. De modus, genaamd Clear Image, maakt tijdens het schieten van een foto in totaal tien foto’s die hij over elkaar plaatst. Dit zorgt ervoor dat je een zeer gedetailleerde foto ziet: handig voor de foto’s die je graag wilt uitvergroten. Hierboven kun je het verschil tussen beide modi zien, waarbij de linker foto met de normale cameramodus en de rechter foto met de Clear Image-modus is geschoten.

Zelf de update flashen? Je downloadt het zip-bestand hier.

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu