De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

AndroidPlanet geeft 3 OnePlus One invites weg! – update

Redactie
15 augustus 2014, 14:55
1 min leestijd
AndroidPlanet geeft 3 OnePlus One invites weg! – update
Oneplus One invite

De OnePlus One is op dit moment zo’n beetje de meest gewilde smartphone op aarde. De interesse in het toestel is ook in ons kikkerlandje groot, wat enerzijds te danken is aan de high-end specs en lage prijs en anderzijds aan het feit dat je ‘m alleen kunt kopen met een invite. Zit jij al wekenlang te wachten op een dergelijke uitnodiging, dan heb je geluk! AndroidPlanet verloot namelijk 3 OnePlus One invites waarmee je dit toptoestel kunt aanschaffen!

Kans maken op zo’n OnePlus One invite is heel eenvoudig en om het jullie gemakkelijk te maken, bieden we meerdere manieren om mee te doen. Lees gauw verder!

Update: winnaars bekend

Als AndroidPlanet member en via onze sociale kanalen maakte je de afgelopen week kans op één van de drie OnePlus One invites. De reacties waren overweldigend: in een paar dagen tijd ontvingen we honderden berichten via de mail, Twitter, Facebook en op de website zelf. Uiteindelijk hebben we uit alle deelnemers drie winnaars geselecteerd. En dat zijn geworden:

  • Rick de H. uit Zaandijk
  • Tim B. uit Utrecht
  • Ruud S. uit Rijssen

Gefeliciteerd! De winnaars hebben van ons bericht ontvangen en krijgen hun invite zo spoedig mogelijk toegestuurd. Niet gewonnen? Treur dan niet, want als AndroidPlanet member maak je elke vrijdag kans op toffe prijzen!

Spelregels:

→ Deze actie loopt tot 15-08-2014 (14:00 uur), dus wees er snel bij!
→ Je doet mee om een OnePlus One invite te winnen, dus niet het toestel zelf!
→ Deelnemers die zich meerdere keren aanmelden, bijvoorbeeld onder verschillende e-mailadressen, worden uitgesloten van deelname aan de winactie.
→ AndroidPlanet.nl behoudt zich het recht voor om je zonder opgave van reden te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren in het geval dat je bovenstaande regel of de algemene voorwaarden overtreedt dan wel de actie probeert te manipuleren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu