De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Oppo R1 specs gelekt: goedkope midrange-smartphone met 5 inch-scherm’

Redactie
4 december 2013, 17:15
1 min leestijd
‘Oppo R1 specs gelekt: goedkope midrange-smartphone met 5 inch-scherm’
Oppo R1 specs

De Oppo R1 specs zijn gelekt. Technologiesite Cnet meldt dat de aankomende Oppo-smartphone midrange-specificaties krijgt en daarmee ook een zeer aantrekkelijke prijs – zoals we van Oppo gewend zijn. De Oppo R1 krijgt naar verluidt een 5 inch-scherm met een resolutie van 960×540 pixels, 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera die goed presteert in donkere omgevingen. Daarnaast is er een 5 megapixel-camera aan de voorzijde aanwezig om in hd-kwaliteit te videobellen.

Lees verder na de advertentie.

Oppo R1 specs duiken op: goedkoop

De Oppo R1 specs duiden op een goedkoop model. De Oppo R1 zou gaan concurreren met Lenovo, Xiaomi, Huawei en Zopo; allemaal Chinese merken die smartphones voor zeer lage prijzen in de markt zetten. Het blijft daarbij onduidelijk of de Oppo R1 ook naar Nederland komt. Gezien de geschiedenis van Oppo en hun internationale uitrol van toestellen verwachten wij van wel.

Het lijkt er daarbij op dat het toestel een geborsteld aluminium design krijgt, dat grotendeels lijkt op de Xperia Z1. Ook toont de foto van het toestel een ander soort camera als bij de Oppo N1 – dat toestel heeft een draaibare cameralens met 13 megapixel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo R1
Oppo R1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu