Laatste kans: win een Galaxy Note9 met Android Planet en MediaMarkt!

Redactie
22 augustus 2018, 14:11
3 min leestijd
Laatste kans: win een Galaxy Note9 met Android Planet en MediaMarkt!

Je hebt nog maar één dag om mee te doen met onze Galaxy Note 9 prijsvraag. In samenwerking met MediaMarkt geeft Android Planet deze gloednieuwe smartphone gratis weg!

Zo kun je de Samsung Galaxy Note9 winnen

Net als vorig jaar introduceert Samsung in augustus een nieuw Note-toestel. De Galaxy Note9, zoals het toestel waarschijnlijk gaat heten, is weer krachtiger en stijlvoller dan zijn directe voorganger en de Galaxy S9 (Plus), die eerder verschenen. Daarnaast heeft de smartphone een fraai randloos scherm, dubbele camera, grotere accu en S Pen met handige nieuwe features.

Aan al de nieuwe features en goede specificaties hangt wel een prijskaartje. Gelukkig hebben we goed nieuws, want in samenwerking met MediaMarkt verloten we onder onze lezers een exemplaar van de Galaxy Note9. De winactie loopt tot en met donderdag 23 augustus 23.59 uur. Je hebt dus nog ruim de tijd om deel te nemen!

Zo doe je mee

1. Download de Android Planet-app

Maar wat moet je daarvoor doen? Het is heel simpel: download eerst de Android Planet-app (als je dat nog niet had gedaan) op je smartphone. Tip: check via onderstaande link of je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren door in de Play Store op updates te checken.

Open vervolgens de app en je ziet bovenaan in beeld een groene balk, waarmee je jezelf aanmeldt voor de winactie.

Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

2. Meld je aan voor de winactie

Tik op de groene balk om je aan te melden voor de winactie. Dit doe je met het formulier dat verschijnt. Geef antwoord op de vraag waarom jij de Galaxy Note 9 van MediaMarkt wil winnen, en laat je gegevens achter!

Let wel op: heb je de groene balk (per ongeluk) weggetikt, dan vind je de winactie in het zijmenu en op de startpagina van de app!

Wanneer maken we de winnaar bekend?

De winactie voor het komende Samsung-vlaggenschip loopt tot en met donderdag 23 augustus. Op vrijdag 24 augustus maken we de winnaar bekend. Je hebt dus zo’n twee weken om je in te schrijven.

Ben je straks niet de gelukkige winnaar? Geen zorgen, want Android Planet komt dit jaar nog vaker met leuke winacties. Blijf ons daarom de komende tijd in de gaten houden! Meer weten over de smartphone? Check dan onze preview van de Galaxy Note 9.

Over MediaMarkt

Om deze winactie mogelijk te maken, werken we samen met MediaMarkt. Hier kun je natuurlijk sowieso terecht als je niet de winnaar bent, maar toch de Galaxy Note9 wil kopen. Je kunt dan niet alleen rekenen op de beste prijs, maar ook op een snelle levering (voor 23.59 uur besteld = morgen in huis). Wil je de smartphone eerst even zien en testen, dan kun je terecht bij de 49 vestigingen van MediaMarkt. Bestel je online, dan heb je de keuze om de telefoon los, met een abonnement of sim only aan te schaffen.

Tip: ben je sowieso van plan om het nieuwe Samsung-vlaggenschip te kopen? Bij MediaMarkt is de Note-smartphone al te bestellen, waarbij je altijd kunt rekenen op de beste deal.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu