Placeholder

Skyfire voor Android is vandaag een nog beter alternatief voor de standaardbrowser geworden. Er is namelijk een nieuwe versie van de browser gelanceerd met een aantal nieuwe functies. Skyfire 4.0 heeft premium video, die gebruikers na een driedaagse trial kunnen aanschaffen voor 2,99 dollar. Wanneer gebruikers deze functie gebruiken, dan worden video’s via de cloudservers van Skyfire geoptimaliseerd voor hun mobiele apparaat. Het resultaat is dat een video sneller nog sneller laadt, terwijl de kwaliteit niet achteruit gaat. Volgens Skyfire bespaart de premium video-modus gemiddeld 75% bandbreedte. Als je een abonnement hebt met een datalimiet, dan kan de premium video-modus je erg veel geld besparen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maar er is meer! De browser Skyfire heeft een aanpasbare SkyBar, waar bezoekers sneltoetsen kunnen plaatsen. Twitter, Groupon, Google Reader, Instellingen: het is mogelijk om allerlei sneltoetsen toe te voegen. Stel, je klikt op ‘Groupon’, dan krijg je deals te zien bij jou in de buurt. Klik op ‘Twitter’ om een artikel snel te delen zonder de Skyfire-browser te verlaten.

Via: PC Mag

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.