T-Mobile laat klanten tot 250MB uit databundel roamen

Wouter Nijsen
4 april 2016, 9:09
1 min leestijd
T-Mobile laat klanten tot 250MB uit databundel roamen

Goed nieuws voor klanten van T-Mobile. Het is vanaf vandaag mogelijk om zonder extra kosten te internetten in het buitenland.

Lees verder na de advertentie.

T-Mobile EU MB’s

Wanneer  je als T-Mobile-klant over een Stel Samen & Stel Bij-abonnement beschikt, dan kun je voortaan tot maximaal 250MB data verbruiken in het buitenland zonder dat hiervoor extra kosten worden gehanteerd. Bij een Stel Samen & Stel Bij-abonnement dien je wel een internetbundel te hebben, die tevens bepaalt hoeveel data je mag verbruiken. Ben je door de internetbundel heen, dan ontvang je een sms`je waarna  je kunt aangeven of je verder wilt internetten of niet.

Bij een Stel Samen & Stel Bij-abonnement met een internetbundel van 500MB of 1GB, krijg je een buitenlandbundel van 50MB tot je beschikking. Bij een internetbundel van 3GB, 6GB en 12GB ontvang je respectievelijk 100MB, 250MB en 250MB. De hoeveelheid data is geldig in de gehele Europese Unie en Noorwegen, IJsland en Zwitserland. T-Mobile laat klanten sinds vorig jaar ook twee uur gratis bellen in het buitenland.

T-Mobile is de eerste  Nederlandse  provider die klanten zonder extra kosten laat roamen in het buitenland. Bij andere providers kan dit nog niet, hoewel zij  wel hun  roamingbundels voor het buitenland hebben uitgebreid. Zo introduceerde Tele2 vorige week  drie nieuwe roamingbundels: 100MB voor twee euro, 500MB voor zes euro en 1GB voor een tientje.

Een week eerder maakt Vodafone bekend hun buitenlandbundels vanaf mei te vergroten. De goedkopere bundels zijn het gevolg van de nieuwe Europese wetgeving voor roaming. De roamingtarieven worden verlaagd, terwijl deze in 2017 volledig worden afgeschaft.

Lees het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu