De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Telfort-klanten krijgen extra MB’s en belminuten in december

Redactie
10 december 2015, 10:55
1 min leestijd
Telfort-klanten krijgen extra MB’s en belminuten in december

December is de maand van veel eten, gezellig samenzijn, kerstversiering en cadeautjes. Ook providers delen deze maand uit. Klanten van Telfort krijgen onder meer extra data, belminuten en films die te bekijken zijn via interactie TV.

Lees verder na de advertentie.

Abonnees van verschillende Telfort-diensten krijgen deze maand op verschillende manieren een cadeautje van hun provider. Zij zijn echter niet de enige, ook Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN delen uit om klanten hun 4G-netwerk uit te laten proberen.

extra telfort databundel

Bekijk hier welk cadeautje jij krijgt van jouw provider

Extra Telfort databundel

In principe geeft Telfort zijn klanten 500MB aan data cadeau. De extra Telfort databundel is alleen te verbruiken in december en overgebleven MB’s kunnen niet meegenomen worden naar januari. Klanten die geen internetbundel hebben krijgen overigens ook gewoon een cadeautje van de provider. Zij ontvangen  60 extra belminuten deze maand.

Van klanten met een prepaidbundel wordt de volledige bundel verdubbeld. Zo krijg je twee keer zoveel  belminuten, sms’jes of MB’s om de maand mee door te komen. Heb jij een abonnement op interactieve tv van Telfort dan kun je gratis drie films bekijken in december: Michiel de Ruyter, Intouchables en Dummie de Mummie.

Zo krijg je jouw cadeau

Om te zien of jouw extra tegoed van Telfort is bijgeschreven kijk je bij jouw verbruik. De films vind je door in het menu naar de videotheek te gaan, voor acties te kiezen en vervolgens vind je onder het kopje december cadeau de gratis films.

Bedankt voor de tip Gerben Bonnema!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu