De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Twee miljoen Samsung Galaxy Tabs verkocht

Redactie
30 januari 2011, 12:36
1 min leestijd

Samsung laat weten dat er twee miljoen Samsung Galaxy Tabs over de toonbank zijn gegaan. Dit komt overeen met de verwachting van het Koreaanse bedrijf. Twee miljoen is zeker niet slecht en het is zeer waarschijnlijk dat de Galaxy Tab de bestverkopende Android-tablet is. Toch kan het toestel van Samsung niet opboksen tegen Apple’s iPad. Tussen oktober en december 2010 verkocht Apple namelijk 7.330.000 iPads.

Hoewel er de komende maanden nieuwe Android-tablets uitkomen met Honeycomb, is het zeer waarschijnlijk dat de Galaxy Tab goed blijft verkopen. De tabletcomputer van Samsung blijft in prijs dalen en kost nu nog maar 360 pond (417 euro) in Groot-Brittannië. En wellicht voorziet Samsung de tabletcomputer met Android 3.0, zodat gebruikers kunnen genieten van alle mogelijkheden van Honeycomb.

Lees verder na de advertentie.

Samsung gaat tijdens het Mobile World Congress in februari de opvolger van de Galaxy Tab aankondigen. De Galaxy Tab 2 krijgt mogelijk een Tegra 2-processor, Gingerbread (later up te graden naar Honeycomb), 64 GB HDD en een zeven inch Super AMOLED Plus-scherm met een resolutie van 2048 bij 1200 pixels.

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een snelle 1 GHz-processor. De nieuwe tablet kan fotograferen, filmen, op internet surfen en mediabestanden afspelen. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad. De tablet ligt sinds november 2010 in de winkel.

Via: Frandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu