De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Heb jij Vodafone Prepaid? Dan kun je nu via 4G internetten

Gijs Ettes
27 mei 2014, 10:50
1 min leestijd
Heb jij Vodafone Prepaid? Dan kun je nu via 4G internetten
vodafone prepaid

Sinds vandaag kunnen ook Vodafone Prepaid-klanten gebruikmaken van 4G, zo heeft de provider middels een persbericht bekendgemaakt. Wie een Android-toestel met 4G-ondersteuning heeft, kan nu maandelijks kiezen of ze toegang willen kopen. Een losse 4G-bundel kost 5 euro per maand voor prepaidklanten en biedt een internetsnelheid van 25Mbp/s download en 12,5Mbp/s upload, mits je natuurlijk in een gebied met 4G-dekking woont. Hybride-klanten betalen 2,50 euro.

Momenteel is het 4G-netwerk van Vodafone al in grote delen van Nederland beschikbaar, al is er nog sprake van weinig tot geen dekking in delen van Limburg, Noord-Brabant, Drenthe en Overijssel. Daar moet volgens Vodafone echter verandering in komen: vanaf september biedt de provider naar eigen zeggen 4G landelijk aan.

Lees verder na de advertentie.

De uitrol van het Vodafone 4G-netwerk ligt daarmee zes maanden voor op schema, wat onder andere is te danken aan de zachte winter en de investeringen die Vodafone heeft gedaan. Naar eigen zeggen heeft de telecomprovider de grootste 4G-dekking voor prepaidklanten in Nederland.

Daarmee loopt het in ieder geval voor op T-Mobile, dat enkel in de Randstad 4G-dekking heeft. KPN biedt sinds vorige maand landelijke dekking aan, als eerste in ons land. Alleen in kleine delen van Gelderland en Limburg is de 4G-dekking niet optimaal.

Doe mee met de Mobiles for good Challenge

Ook dit jaar organiseert Vodafone de Mobiles for Good Challenge, waarin wordt gezocht naar ideeën die mobiele technologie inzetten voor het aanpakken van échte problemen die spelen in de Nederlandse maatschappij. Vodafone wil mensen met goede ideeën een flinke steun in de rug geven om hun plannen om te zetten in concrete oplossingen. Met jouw idee kun je maar liefst 30.000 euro en een intensief coachingsprogramma winnen. (Lees meer).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu