De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: Honeycomb-muziekspeler lekt uit; Angry Frogs is een slechte imitatie

Redactie
28 december 2010, 8:20
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Honeycomb-muziekspeler lekt uit, Angry Frogs is een slechte imitatie van Angry Birds en alle specificaties van de Dell Venue lekken uit. Het is vandaag dinsdag 28 december 2010, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van -1 graden Celsius. Kijk uit dat je vandaag niet uitglijdt! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Honeycomb-muziekspeler lekt uit

Tijdens de Google I/O van 2010 liet Google een nieuwe muziekspeler zien, die waarschijnlijk geïnstalleerd wordt op Honeycomb-telefoons. Wil je de muziekspeler van Android 3.0 alvast op je telefoon zetten? Het kan! De Honeycomb-muziekspeler is namelijk uitgelekt. Hoewel niet alle functies goed werken, ziet de applicatie er wel erg mooi uit. Kijk hieronder maar naar het filmpje!

Angry Frogs is een slechte imitatie

In de Android Market is Angry Frogs verschenen. Zoals je in de trailer hieronder kunt zien is het spelletje een slechte imitatie van Angry Birds. Hoe lang denk jij dat dit spel in de Android Market blijft staan? Voor wie zelf een poging wil wagen: de QR-code staat onder het filmpje. Gelukkig is het spel gratis te downloaden.

Specificaties Dell Venue lekken uit

dell-venue

Alle specificaties van de Dell Venue zijn opgedoken op de Indiase website van Dell. Het Android-toestel draait op Froyo en heeft een 4,1 inch AMOLED-scherm, een 1 GHz Qualcomm processor en een acht megapixel camera. Daarnaast is er 1 GB intern opslaggeheugen aanwezig. Gelukkig is er ook plaats voor een Micro SD-kaart met een maximale grootte van 32 GB. Bekijk de volledige lijst met specificaties op de website van Eurodroid.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu