Wake-up Call: Samsung S5830 komt bekend voor; Sony Ericsson houdt van Mini’s

Redactie
14 januari 2011, 8:45
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Samsung S5830 komt bekend voor, Sony Ericsson houdt van Mini’s en HPAD: nieuwe tablet met bijzondere gebruikersinterface. Het is vandaag vrijdag 14 januari 2011, de tijd is 8:45 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 11 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Waar lijkt de Samsung S5830 op?

samsung-telefoon

De Samsung S5830 heeft niet echt een origineel uiterlijk, zo blijkt uit nieuwe foto’s van het toestel. De voorkant en zijkanten komen overeen met een iPhone 4, terwijl de achterkant lijkt op de Galaxy S. Naar verwachting gaat Samsung dit toestel aankondigen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat gehouden wordt van 14 tot 17 februari. De smartphone krijgt sowieso Android 2.2 (Froyo), een vijf megapixel camera en 720p HD-recording. Meer foto’s vind je hier.

Sony Ericsson: Mini’s blijven komen

Sony Ericsson belooft dat er dit jaar nieuwe Mini’s bijkomen. Op dit moment ligt de Sony Ericsson X10 Mini in de winkel, en de X10 Mini Pro. Wat kunnen we dit jaar op minigebied verwachten? Wellicht een Xperia Arc Mini? Of – nog beter – een Xperia Play Mini? Wellicht worden er meer nieuwe Mini-telefoons aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. Spannend!

HPAD: nieuwe tablet met bijzondere gebruikersinterface

In juli 2011 komt een nieuwe tablet uit van Hanvon, namelijk de HPAD. De grootste versie – de HPAD A116 – draait op Android 2.3, heeft een 1 GHz-processor, een zeven inch scherm, een vijf megapixelcamera aan de achterkant en een 1,3 megapixelcamera aan de voorkant. Bekijk het onderstaande filmpje, want de gebruikersinterface ziet er aardig uit. Eén puntje van kritiek: het besturingssysteem lijkt nog een beetje traag te reageren. Maar wellicht lost HPAD dat voor de release op.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu