Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus Nord Buds kopen: dit zijn de beste prijzen

OnePlus Nord Buds
8
Reviewscore
OnePlus Nord Buds
Filters
Filters
×
2 resultaten vanaf € 48,95
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Nu met €10 korting per maand!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
OnePlus Nord Buds
OnePlus Nord Buds
€ 48,95
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
OnePlus Nord Buds
OnePlus Nord Buds
€ 49,00
1 jaar garantie
OnePlus
2.8
OnePlus
?

De OnePlus Nord buds kopen? Op deze pagina vind je onze prijsvergelijker zodat je in één oogopslag kunt zien waar je deze oordopjes het beste kunt kopen! Uiteraard zie je ook meteen hoeveel die daar dan kost. Deze oordopjes van OnePlus hebben een lage adviesprijs in vergelijking met veel andere oordopjes. Voor de prijs krijg je echter goede kwaliteit in huis en zijn daarom een goede keuze met een krap budget.

Voor wie zijn de OnePlus Nord Buds kopen het meest geschikt?

Zoals gezegd zijn deze oordopjes zeer betaalbaar. Daardoor missen ze echter wel wat toeters en bellen. Denk aan draadloos opladen en draagdetectie. Echter, op alle écht belangrijke aspecten is niet bespaard. Zo heb je prima geluidskwaliteit en kun je maar liefst 30 uur naar muziek luisteren met het oplaaddoosje. Dat betekent dat de OnePlus Nord Buds no nonsense en degelijk zijn. De OnePlus Nord Buds kopen is daarom het meest geschikt voor mensen die niet veel geld aan hun oordopjes willen uitgeven en gewoon goede oortjes nodig hebben.

Kan de prijs per aanbieder veel verschillen?

Ja, bij meerdere winkels is vaak hetzelfde product te koop. Toch is de prijs dan niet hetzelfde. Dat komt omdat fabrikanten een adviesprijs meegeven, maar winkeliers zijn verder (redelijk) vrij om hun eigen prijzen te bepalen. Soms is de prijs duurder, soms goedkoper. Het is daarom altijd verstandig om bij meerdere winkels de prijs te checken, zodat je dan bij de goedkoopste winkel je aankoop kunt doen. 

Onze prijsvergelijker maakt dat hele proces overbodig. Je ziet vanaf deze pagina direct waar je product het goedkoopst is.

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan. Je hebt dus heel snel de beste prijs gevonden. In de filteropties aan de linkerkant van het scherm kun je het aanbod nog aanpassen op jouw wensen.

Klik vervolgens op de beste deal en je komt automatisch op de juiste pagina van de betreffende webshop. Daar bestel je jouw nieuwe oordopjes zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu