OnePlus Open

Let op: de OnePlus Open is nog niet officieel gelanceerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten en wordt zonodig bijgewerkt.

De OnePlus Open is de eerste vouwbare smartphone van OnePlus. Aan de binnenkant vind je een compacte tablet. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Open: dit moet je weten

Ben je op zoek naar een vouwbare smartphone, maar is de Samsung Galaxy Z Fold 5 het voor jou net niet? Dan kun je eens kijken naar de OnePlus Open. Dat is het eerste vouwbare toestel van OnePlus. Hij draait net als de Fold 5 op een Snapdragon 8 Gen 2-chip, waardoor je over de prestaties niets te klagen hebt. Het bedrijf stopt daar maximaal 16GB RAM en 512GB opslagruimte bij.

De schermen van deze OnePlus zijn iets groter dan die van de Fold 5. Aan de buitenkant vind je een 6,3 inch-oled-display. Wanneer je het toestel openvouwt heb je een compacte tablet met een diagonaal van 7,8 inch onder ogen. Beide schermen hebben een hoge resolutie en een verversingssnelheid van 120Hz voor soepele beelden.

OnePlus Open
Renders van de OnePlus Open

Snel laden, vijf camera’s

Met een capaciteit van 4800 mAh is de accu van de OnePlus Open ook groter dan die van de Samsung (4400 mAh). Bovendien laadt hij met 67 Watt véél sneller op. De Fold 5 komt namelijk niet verder dan 25 Watt.

In elk van de twee schermen vind je een selfiecamera voor zelfportretten. Op de achterkant zitten nog eens drie lenzen: een 50 megapixel-hoofdcamera, een 48 megapixel-groothoeklens voor wijdere plaatjes en een telelens van 64 megapixel waarmee je in kunt zoomen.

Release en prijs

Waarschijnlijk wordt de OnePlus Open in de herfst van 2023 aangekondigd. Of en wanneer hij naar Nederland komt, is nog niet zeker. Ook de prijs kunnen we je nog niet precies vertellen, maar die zal niet mals zijn. We verwachten dat de Open tussen de 1500 en 1800 euro zal kosten.

Het toestel draait uit de doos op Android 13 en krijgt vier nieuwe versies van het besturingssysteem. Daarnaast mag je vijf jaar lang regelmatig beveiligingspatches verwachten die hackers buiten de deur houden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus Open

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu