Samsung Galaxy Trend

1/3

Galaxy Trend: goedkope Android met een lekker groot scherm

De Galaxy Trend van Samsung is een aantrekkelijk geprijsde smartphone met een flink scherm. Het scherm is 4 inch groot, wat niet vaak voorkomt in deze prijsklasse. Het design is kenmerkend voor Samsung, met de grote homeknop en de ronde hoeken. Dit geeft ‘m een fraaie look en feel. De Galaxy Trend is tevens prettig vast te houden. Je bedient hem makkelijk met één hand.

De Galaxy Trend is geschikt om foto’s en video’s mee te schieten en deze op het grote scherm te tonen. Ook kun je er lekker mee browsen, want je kunt meer tekst van een website lezen. Verder is het toestel logischerwijs ook geschikt voor Facebook, WhatsApp en alle andere apps die populair zijn. Ook YouTube is fijn te gebruiken met het grote scherm van de Galaxy Trend. Lees ook over de verbeterde versie van dit toestel, de Samsung Galaxy Trend Plus.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Trend in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Trend is een betaalbare en relatief bescheiden smartphone van Samsung. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Compact 4 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Vlotte 1GHz-processor en 512MB aan werkgeheugen
  • 4GB opslag voor apps en media, eventueel uitbreidbaar met een micro-sd-kaart
  • Twee camera’s aan boord met 5 en 0,3 megapixels

Meer over de Galaxy Trend

samsung galaxy trend

Het 4 inch-scherm van de Galaxy Trend heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Verder is er een 1GHz-processor, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte aanwezig, waarbij je laatstgenoemde via een micro-sd-kaart kunt uitbreiden. Foto’s schiet je met de 5 megapixel-camera en je kunt via de vga-camera aan de voorkant simpel selfies schieten of videobellen.

Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en de 1500 mAh-accu zorgt voor genoeg energie om de dag mee door te komen. Ook is de Galaxy Trend voorzien van veel handige Samsung-apps, waarmee je bijvoorbeeld documenten kunt openen en met anderen gratis kunt sms’en, via Samsung ChatOn.

Samsung Galaxy Trend kopen

Los heb je al een Samsung Galaxy Trend voor ongeveer circa 170 euro. Het biedt makkelijk plaats aan webpagina`s, lange e-mails en gedetailleerde foto`s en video`s. Daarnaast maakt Samsung gebruik van een lcd-scherm waardoor kleuren natuurgetrouw worden weergeven.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Trend met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Trend

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu