Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro: betaalbaar mini-toestel

De Sony Ericsson Xperia X10 mini pro is een betaalbaar berichtentoestel met een fysiek qwerty-toetsenbord. Hierdoor kan je snel mails verwerken en sms’jes tikken. Omdat je het toetsenbord kunt inschuiven is de X10 mini pro gemakkelijk mee te nemen. Het toestel weegt slecht 120 gram. Naast berichten gaat het toestel ook goed om met foto’s. De 5 megapixel camera met flitser en autofocus zorgt ervoor dat je altijd een goed fototoestel in je zak hebt.

De processor van de X10 mini pro is snel genoeg voor als je productief wilt zijn. Een spelletje spelen op zijn tijd kan ook, maar verwacht geen wonderen van deze X10, hoewel de telefoon wel weet te overtuigen. Alle Google-apps draaien naar behoren en ook de extra apps van Sony Ericsson zoals TrackID voor muziekherkenning zijn de moeite waard. Internetten is geen punt met de snelle 7.2 Mbps HSDPA-verbinding. Wi-Fi b/g worden ook ondersteund.

Pluspunten Ericsson Xperia X10 Mini Pro

  • Lekker compact en licht
  • Voorzien van toetsenbord

Minpunten Ericsson Xperia X10 Mini Pro

  • Piepklein scherm
  • Bescheiden specs

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro video

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Welke Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Cyber Monday