Sony Xperia 1 V kopen? Hier vind je de beste deals

Sony Xperia 1 V
Kleur
Sony Xperia 1 V
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
13 resultaten vanaf € 1.241,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Tot €10 korting per maand!
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
10GB voor maar €9 per maand!
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
  • Gratis aansluiten t.w.v. €15
Bekijk aanbieding
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V
256 GB5G
€ 1.241,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V
256 GB5G
€ 1.241,00
2 jaar garantie
Mobiel.nl
9.1
Mobiel.nl
1d
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V
256 GB5G
€ 1.339,00
2 jaar garantie
Coolblue
9.1
Coolblue
1d
Tip: Een Sony Xperia 1 V met abonnement is vaak goedkoper dan een los toestel met sim-only
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V
256 GB5G
€ 1.407,99
2 jaar garantie
Proshop
9
Proshop
3d
Sony Xperia 1 V
Sony Xperia 1 V
256 GB5G
€ 1.449,00
2 jaar garantie
Azerty
8.4
Azerty
3d

De Sony Xperia 1 V is een prijzig toestel, maar met behulp van de prijsvergelijker kun je de beste deal vinden en mogelijk veel geld besparen zonder concessies te doen aan het product. Naast de prijsvergelijker vind je op deze pagina ook essentiële informatie als je van plan bent de Sony Xperia 1 V te kopen. Lees dus snel verder.

Voor wie is de Sony Xperia 1 V geschikt?

Als je de Sony Xperia 1 V kopen wil, ben je op zoek naar een hoogwaardige telefoon en ben je bereid daarvoor te betalen. De krachtige processor kan zonder problemen zware taken aan, en dankzij het uitstekende scherm ziet alles er zeer aantrekkelijk uit. Qua hardware zit je dus goed. Helaas ontvangt dit toestel niet even lang software- en beveiligingsupdates als sommige concurrenten.

Sony Xperia 1 V: los toestel of met abonnement kopen?

Het kopen van de Sony Xperia 1 V als los toestel is prijzig, omdat je het volledige bedrag in één keer betaalt. Je weet echter waar je aan toe bent en bovendien zijn je maandelijkse kosten lager dan bij een abonnement. Hierdoor houd je meer geld over voor andere dingen, wat erg prettig kan zijn. Je spaarrekening wordt weliswaar flink geraakt, maar je kunt deze natuurlijk ook weer aanvullen.

Met een abonnement

Als je kiest voor een Sony Xperia 1 V met abonnement, hoef je niet direct het volledige bedrag te betalen. Hierdoor heb je op korte termijn meer geld over, maar zijn je maandelijkse kosten hoger. Je betaalt het toestel immers in termijnen af.

Aangezien dit eigenlijk een lening is, resulteert dit in een BKR-registratie. Dit is niet erg, maar kan vervelend zijn als je binnen twee jaar een hypotheek wilt aanvragen. Je kunt namelijk minder lenen in dat geval.

Met een abonnement haal je uiteraard het meeste uit je toestel, maar de ene optie is niet per se beter dan de andere. Je keuze hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur.

Hoe de prijsvergelijker werkt

Met behulp van de prijsvergelijker kun je eenvoudig de goedkoopste aanbiedingen vinden, aangezien deze altijd bovenaan staan. Let er wel op dat de goedkoopste aanbiedingen doorgaans gelden voor de toestellen met de minste opslagruimte en andere specificaties.

Door gebruik te maken van de filteropties kun je ervoor zorgen dat je alleen het aanbod ziet dat daadwerkelijk interessant is voor jou. Zo vind je nog makkelijker de beste deal.

Zodra je de beste deal van dit moment hebt gevonden, kun je eenvoudig op de aanbieding klikken. Je wordt dan automatisch naar de juiste pagina van de webshop geleid.

Daar kun je jouw nieuwe Sony Xperia 1 V bestellen zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu