Tip: snel herinneringen aanmaken met Inbox by Gmail

Redactie
10 juli 2015, 19:12
1 min leestijd
Tip: snel herinneringen aanmaken met Inbox by Gmail

Inbox by Gmail is één van de fijnste e-mail-apps voor Android. Een handige functie van de e-mail-app is de mogelijkheid om herinneringen toe te voegen. De laatste update voor Inbox by Gmail laat je dergelijke herinneringen nog sneller toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Inbox by Gmail wil e-mail “opnieuw uitvinden“ door e-mails als todo`s te behandelen.  Deze vorm van e-mail werd populair door Mailbox, en Google heeft zijn eigen versie van deze app uitgebracht. Een todo kun je zien als een taak die je nog moet voltooien. Want een e-mail zien als een e-mail, is volgens Google een idee van tig jaar oud.

Herinneringen passen daarom enorm goed in Inbox by Gmail, omdat het alle e-mails als een todo behandelt. Hierdoor voeg ik vaak herinneringen toe aan Inbox by Gmail, die ik – als ik ze niet meer nodig heb – als voltooid markeer. Handig!

Zo maak je snel een Inbox herinnering

Door de laatste update van Inbox by Gmail is het mogelijk om heel snel een herinnering aan te maken. Het enige dat je hoeft te doen, is een widget op je homescreen toevoegen. Zo’n widget kun je meestal toevoegen door lang op het scherm te drukken. Vervolgens scroll je naar de ‘i’ van Inbox en drukt op ‘herinnering’, die je op jouw homescreen neer kunt zetten.

inbox-herinnering

De widget  opent direct het venster van Inbox by Gmail waar je een herinnering kunt aanmaken. Daarbij heb je de optie om ‘m pas later in je Inbox te laten verschijnen: je mag zelf de datum en tijd aanpassen. Zo werk je productiever en blijven al je todo’s op dezelfde plek.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu