Tip: verzenden ongedaan maken in Inbox by Gmail

Redactie
25 juni 2015, 15:12
1 min leestijd
Tip: verzenden ongedaan maken in Inbox by Gmail

Inbox by Gmail biedt de mogelijkheid om net nadat je op de verzendknop hebt gedrukt, het verzenden van een e-mail ongedaan te maken. De functie is voor elke Inbox-gebruiker beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt: je stuurt een e-mail naar een vriend of familielid, die vervolgens bij een collega terechtkomt. Beiden gebruiken dezelfde vpornaam en je drukt net iets te snel op het verzendknopje. Bij de browserversie van Gmail en Inbox by Gmail was het al langer mogelijk om het verzenden van de e-mail ongedaan te maken, sinds kort kun je deze functie naast de Android-app van Gmail ook in de app van Inbox by Gmail gebruiken.

Inbox verzenden ongedaan maken

Zodra je op de verzendknop drukt, verschijnt aan de onderzijde van de Android-app een zwarte balk met ‘verzonden’. Aan de rechterkant komt de knop waarmee je de verzending ongedaan kunt maken. Het moment dat je daarop drukt, wordt de verzending ingetrokken en kom je weer uit bij het opstelscherm, waar je bijvoorbeeld een zin of de geadresseerde aan kunt passen.

undosend-inbox

De functie was al langer beschikbaar in de webversie van Inbox by Gmail, maar heeft nu ook zijn weg gevonden naar de Android-app. Omdat de feature via de servers van Inbox aan de app wordt toegevoegd, hoef je de Inbox-app niet te updaten.

Video van de nieuwe functie

Laatste nieuws over Inbox by Gmail

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu