Xiaomi Mi Smart Band 5

Xiaomi Mi Smart Band 5

Xiaomi Mi Smart Band 5

De Xiaomi Mi Smart Band 5 is de directe opvolger van de Xiaomi Mi Band 4. Ten opzichte van dat apparaatje heeft de Smart Band 5 een iets groter scherm met een hogere resolutie. Daardoor zijn de digitale wijzerplaten net iets fijner om naar te kijken en kun je wat meer informatie zien. Op het schermpje zie je info als gezette stappen, de tijd en datum, maar ook binnenkomende notificaties of oproepen.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn verschillende modi aanwezig om te bewegen en trainen en het polsbandje is natuurlijk waterdicht. Een ander fijn pluspunt is dat je de module niet uit het bandje hoeft te halen om ‘m op te laden. De Mi Smart Band 5 is namelijk makkelijker van stroom te voorzien, door middel van een magnetische oplader. Eenmaal opgeladen dan kun je weer zo’n twee weken vooruit.

Naast gezette stappen meet de wearable van Xiaomi onder andere je hartslag of slaapritme. Muziek bedienen op je smartphone is ook geen probleem en ook bekijk je makkelijk het weerbericht. Tot slot kun je ook je verbonden telefoon vinden via de wearable en krijg je meldingen als je te lang hebt stilgezeten. Op zoek naar nog meer functies voor een kleine meerprijs? Bekijk dan ook de Xiaomi Mi Smart Band 6.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Onze ervaringen met de Xiaomi Mi Smart Band 5

Check natuurlijk ook onze eerste ervaringen met dit slimme apparaatje:

Ook deze Xiaomi Mi Smart Band 5 biedt weer veel waar voor z’n geld. Heb je een Mi Band 3 of nog een wearable van eerdere generaties, dan is deze nieuwe telg om de pols zeker het overwegen waard. Loop je nu met een Mi Band 4 rond, dan is de upgrade waarschijnlijk minder interessant.

Het display is iets groter en je hebt meer sportmodi om te gebruiken. Ook kun je het apparaatje magnetisch opladen. Of dat de prijs waard is, kun alleen jij bepalen. Al met al is de Mi Smart Band 5 weer een van de beste betaalbare fitnesstrackers van aankomende tijd.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Xiaomi Mi Smart Band 5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Xiaomi Mi Smart Band 5 prijzen. Bekijk alle Xiaomi producten.

Alle Xiaomi producten

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's