Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6

Deze wearable van Xiaomi is de meest uitgebreide in de lijn van simpele fitnesstrackers van het bedrijf, maar daarom ook de duurste uit de lijn. Op zoek naar een soortgelijke tracker, maar met net wat minder functies en voor een iets lagere prijs? Check dan bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Smart Band 5 of natuurlijk de Xiaomi Mi Band 4.

Lees verder na de advertentie.

Het apparaatje is vederlicht en waterdicht, maar bevat ook allerlei sensoren. Zo check je alles over je slaapgedrag, je gezette stappen en natuurlijk je work-outs. Ook je hartslag of zuurstofniveau van het bloed meet je met de Smart Band 6. Al die informatie check je direct op het kleurenschermpje of natuurlijk via de verbonden Mi Fit-app op je smartphone.

Ook kun je kiezen uit tientallen achtergronden om het bandje net wat meer te personaliseren. De Xiaomi Mi Smart Band 6 is op te laden via een magnetische oplader, waarna ‘ie weer zo’n twee weken meegaat. Al met al is dit een fijne wearable om de wereld van deze apparaatjes eens te ontdekken of als je niet op zoek bent naar een volwaardige smartwatch.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi Mi Smart Band 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 41,69

Vergelijk

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's