Angry Birds Seasons in de Android Market

Redactie
1 december 2010, 14:19
1 min leestijd
Angry Birds Seasons in de Android Market

Rovio plaatste vandaag Angry Birds Seasons in de Android Market, het vervolg van het populaire Angry Birds. In dit spel kun je niet alleen alle Halloween-levels spelen, maar ook nog eens verschillende Kerst-levels. Net als bij een adventkalender gaat er iedere dag één nieuw level open. Na 25 dagen zijn alle levels te spelen. De naam Angry Birds: Seasons geeft aan dat Rovio in de toekomst wellicht meer special edition-levels gaat toevoegen, zoals bijvoorbeeld Angry Birds Pasen.

In totaal zijn er dus tientallen levels te spelen om de donkere dagen tot aan Kerst door te komen. En ben je uitgespeeld, dan kun je in de applicatie een pluche knuffel van Angry Birds bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Rovio deelde al meer dan acht miljoen exemplaren van de normale versie van Angry Birds uit, die sinds vorige maand in de Android Market te downloaden is.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Dit artikel is geschreven door Daniel Copsy.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu