dyanmicMet Dynamic Keyboard kun je nog sneller tikken via het touchscreen van je Android-toestel. Dynamic Keyboard past zich namelijk aan je woordkeuze aan.

Dankzij woordvoorspelling weet Dynamic Keyboard welke letters je waarschijnlijk nodig hebt, en de app maakt deze vervolgens groter op je beeldscherm. Dankzij deze handige truc zul je veel minder snel op een I belanden als je de O net nodig had bijvoorbeeld.

Het grote nadeel van de meeste toetsenbord-apps is dat ze meestal niet in het Nederlands te gebruiken zijn. Dat is bij deze app echter niet het geval: Dynamic Keyboard heeft gewoon een optie voor Nederlands, wat natuurlijk erg fijn is. Autocorrectie ontbreekt helaas nog wel, maar dat is gelukkig een functie die niet iedereen fijn vindt.

Dyanmic Keyboard is te downloaden als gratis app, en er is een Pro-versie te vinden in Google Play. Deze kost je slechts 60 eurocent en laat je veel meer dingen aanpassen aan je toetsenbord. Het is echter verstandiger om eerst even die gratis versie uit te proberen. Dan weet je meteen of deze manier van typen en het uiterlijk van de app je wel ligt. Dat uiterlijk is wat ons betreft niet enorm mooi namelijk.

Download: Dynamic Keyboard – Free (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.