De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

EQ: fraaie equalizer voor Android in Material Design

Redactie
9 januari 2015, 15:54
1 min leestijd
EQ: fraaie equalizer voor Android in Material Design

EQ is een equalizer voor Android die is voorzien van Lollipops Material Design, en de app kan ook nog eens het geluid van jouw muziek-apps regelen.

Lees verder na de advertentie.

Een equalizer is een stukje software die geluid kan beïnvloeden. Wil je meer bas? Of juist wat meer treble? Luister je naar klassieke muziek of hiphop? Dit zijn vragen  waarbij een equalizer enorm van pas komt.

Dergelijke equalizer-apps zijn al een tijd beschikbaar voor Android, en EQ is één van de fraaiste die op dit moment beschikbaar is.

EQ: dit kun je er allemaal mee

“De app is geschikt voor al jouw favoriete muziek-apps, van Spotify tot Soundcloud”, aldus de ontwikkelaars. In de app kun je een standaard-equalizer voor verschillende soorten muziek activeren, bijvoorbeeld dance, electro, hiphop en akoestisch. Ook biedt de app een handige bass-boost-optie, waarbij je met een swipe direct de bas harder of zachter kunt zetten.

Verder is het mogelijk om eigen equalizers te ontwikkelen en bewaren, die je op een later moment kunt gebruiken. Dus: stop je koptelefoon in je Android, start EQ, druk op jouw favoriete equalizer en geniet.

Download de app

EQ is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download EQ in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu