FIFA 12 voor Android tijdelijk exclusief op Sony Ericsson Xperia Play

Redactie
17 augustus 2011, 13:13
1 min leestijd
FIFA 12 voor Android tijdelijk exclusief op Sony Ericsson Xperia Play

Voor iedereen die fan is van de voetbalgame FIFA en een Sony Ericsson Xperia Play heeft is dit goed nieuws. Voor iedereen met andere Android-telefoon iets minder. Sony Ericsson mag de nieuwe versie van FIFA voor Android tijdelijk exclusief aanbieden voor haar ‘PlayStation-telefoon’. Pas op 21 februari 2012 loopt dit contract af en pas dan zal het populaire spel van Electronic Arts op andere Android-telefoons gespeeld kunnen worden.

FIFA 12 zal geoptimaliseerd worden voor de Xperia Play en zou volledig gebruik gaan maken van de GPU van de telefoon. Hiermee wordt het mogelijk om beelden met 60 frames per seconde aan te bieden waarop het spel er zeer gelikt uit zou moeten zien. Ook de besturing is aan de gamepad van de Play aangepast. Daarnaast zou het commentaar en het stadiongeluid tevens worden uitgebreid voor de Play-versie van de populaire voetbalgame.

Lees verder na de advertentie.

Dat Sony Ericsson de release binnen heeft weet binnen te spelen is een goede impuls voor de verkoop van de Xperia Play. Sinds de telefoon uitkwam is het aantal spellen wat ervoor te spelen is nog aan de lage kant. Door een toptitel van Electronic Arts tijdelijk exclusief aan te bieden kan dit voor veel diehard gamers de reden zijn om alsnog een Play aan te schaffen.

Bron: Mobile Burn

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu