FlexT9: wellicht het beste toetsenbord voor Android-telefoons

Redactie
17 februari 2011, 11:05
1 min leestijd

Vergeet Swype! Op het Mobile World Congress was dit jaar een nieuwe versie van een verfrissend toetsenbord zichtbaar, namelijk FlexT9. Dit toetsenbord kunnen gebruikers niet alleen gebruiken om te swypen, maar ook om te typen, schrijven en praten. Ik kan me voorstellen dat iedere situatie vraagt om een andere invoermethode. Wanneer ik een sms’je typ, dan vind ik het fijner om te swypen. Toch is het minder prettig om een internetadres te swypen.

De applicatie is al te downloaden in de Android Market, maar ik raad het nog niet aan om de app te installeren. FlexT9 is namelijk alleen beschikbaar in de talen Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans. Zodra de Nederlandse versie uit is, dan zal er een berichtje op Android Planet verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder een demonstratie van FlexT9. Wij zijn onder de indruk, maar wat vind jij ervan?

De applicatie kost circa 3,70 euro. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu