De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Foursquare 2.0 toont aanbevolen uitjes en plaatsen in de omgeving

Redactie
1 oktober 2010, 9:34
1 min leestijd
Foursquare 2.0 toont aanbevolen uitjes en plaatsen in de omgeving
foursquare-android

Een nieuwe versie van Foursquare ligt klaar om gedownload te worden. Met versie 2.0 krijgen gebruikers toegang tot tips en to do’s. Op zoek naar een goedkoop diner, een lekker stukje appeltaart, gratis wi-fi of een sfeervol theatertje? Met tips leer je unieke plekken in steden kennen, die alleen inwoners weten te vinden. Als je een bepaalde tip hebt gedaan, dan kun je deze afvinken. Nog niet alle gebieden in Nederland zijn gedekt met aanbevelingen, dus ga aan de slag en publiceer je favoriete restaurants, musea, kroegen en natuurgebieden.

Wanneer je een tip liever op een later tijdstip wilt doen, dan kun je deze als ‘to do’ selecteren. De tip verschijnt dan onder het tablad ‘To-Do’, zodat je de volgende keer gemakkelijk weet wat er nog op de planning staat.

Lees verder na de advertentie.

Met FourSquare checken gebruikers virtueel in op locaties, zoals op een kantoor, in een winkel of in een discotheek. Wie het vaakst op een bepaalde locatie incheckt, die wordt ‘Mayor’ oftewel burgemeester. Daarnaast kunnen gebruikers zogenaamde badges verzamelen, zoals Local, Newbie, Bender, Explorer en Superuser.

De applicatie gratis downloaden? Scan de QR-code hieronder om automatisch naar de goede pagina in de Android Market te gaan.

Bron: Foursquare

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu