Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Populaire kaartgame Hearthstone nu voor Android-tablets

Redactie
17 december 2014, 16:11
1 min leestijd
Populaire kaartgame Hearthstone nu voor Android-tablets

De  free-to-play-game Hearthstone: Heroes of Warcraft is beschikbaar voor Android-tablets. In de kaartgame kunnen spelers tegen elkaar spelen door middel van speciale kaarten.

Lees verder na de advertentie.

De game is enorm populair en er zijn momenteel zo’n 20 miljoen geregisteerde Hearthstone-accounts. Het spel wordt veelvuldig uitgebreid met nieuwe kaarten, waardoor de potjes nooit hetzelfde zijn.

Hearthstone: zo werkt het

In de  Hearthstone Android-game draait het om tactiek. Welke kaarten kun je het beste gebruiken tegen je tegenstander? En welke kaarten  kun je het beste besteden aan je eigen helden? Je begint met basiskaarten en door te winnen kun je steeds betere kaarten verdienen. Deze zijn overigens ook te koop via een in-app-aankoop, die variëren tussen de 1,79 tot 44,99 euro.

hearthstone-1

Het spel is turn-based, dus jij mag een aanval uitvoeren en dan weer jouw tegenstander. Oh, en er is een gemakkelijke beginversie van Hearthstone, waar je het tegen de computer opneemt en het spel gaandeweg leert begrijpen. Op een later moment kun je dan tegen andere menselijke tegenstanders spelen.

Een potje Heartstone

Download de Hearthstone Android-versie

Hearthstone is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger. Vooralsnog werkt de game alleen op tablets, omdat er een groot scherm nodig is om alle informatie op te tonen.

Download Hearthstone in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu