Instagram voor Android al 5 miljoen keer gedownload

Redactie
10 april 2012, 16:04
1 min leestijd
Instagram voor Android al 5 miljoen keer gedownload
instagram android

Het zal niemand ontgaan zijn: gisteravond kwam het opmerkelijke nieuws naar buiten dat Instagram is overgenomen door Facebook voor een bedrag van 1 miljard dollar. Inmiddels heeft Instagram alweer nieuws te melden: in korte tijd is de mijlpaal van 5 miljoen downloads gehaald. Instagram voor Android kwam op 3 april beschikbaar en was meteen een succes. Binnen een dag werd de app al 1 miljoen keer gedownload. Heel wat mensen waren benieuwd naar het ‘hipster’-gedoe rondom de app.

Met Instagram kun je foto’s voorzien van allerlei filters en ze daarna delen met vrienden. Facebook is van plan om de overname van Instagram dit kwartaal af te ronden. Facebook CEO Mark Zuckerberg heeft aangegeven dat de fotodienst voorlopig zelfstandig zal blijven bestaan. Wie zich niet prettig voelt bij het privacybeleid van Facebook kan terug naar een oudgediende op het Android-platform: picplz heeft vrijwel dezelfde functionaliteit.

Lees verder na de advertentie.

Downloaden: Instagram (gratis)

Vorig jaar hielden Instagram-oprichters Kevin Systrom en Mike Krieger een praatje voor Stanford University. Wil je weten wat je moet doen om je start-up ook succesvol te verkopen? Misschien dat onderstaand praatje wat inspiratie levert:

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu