Jumbo lanceert Android-app voor online boodschappen bestellen

Redactie
18 december 2014, 12:01
1 min leestijd
Jumbo lanceert Android-app voor online boodschappen bestellen

Supermarktketen Jumbo heeft zijn officiële Android-app uitgebracht, waarmee gebruikers een boodschappenlijstje kunnen samenstellen  en hun bestelling bij een Pick Up Point kunnen ophalen.

Lees verder na de advertentie.

Jumbo is één van de grootste supermarktketen in Nederland, maar er was nog geen Android-app beschikbaar. Met de nieuwe app kun je heel simpel jouw boodschappenbestelling bij Jumbo indienen, die je vervolgens bij een ophaalpunt kunt ophalen. Deze zijn veelal in winkels te vinden, maar er zijn ook afhaalpunten die speciaal zijn ontwikkeld om snel boodschappen af te halen.

Jumbo Android: van recepten tot boodschappenlijstjes

Mocht je geïnteresseerd zijn in het bestellen van je boodschappen via de app en een Pick Up Point, kun je hier bekijken of zo’n afhaalpunt bij jou in de buurt zit. Als  je even niet weten wat je wilt koken, dan kun je altijd in de receptensectie van Jumbo kijken. Alle ingrediënten van een recept dat jij wilt gaan koken, worden automatisch aan je boodschappenlijstje toegevoegd. Ook is het mogelijk om vorige bestellingen te herhalen.

Verder kun je met de app meer informatie over specifieke producten opzoeken, Jumbo-winkels in de buurt vinden en de laatste aanbiedingen bekijken. Een andere belangrijke functie van de app is om Jumbo-klanten gemakkelijk contact te laten opnemen met de klantenservice. Zo kun je snel een vraag stellen of opmerking of tip doorgeven.

Download de Jumbo-app

De Jumbo Android-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Jumbo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu