De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Maak PDF’jes met CamScanner voor Android

Redactie
19 april 2011, 19:34
1 min leestijd
Maak PDF’jes met CamScanner voor Android

Snel een PDF’je maken? Scan dan documenten met CamScanner. Dit is een Android-applicatie waarmee je je Android-telefoon als draagbare scanner kunt gebruiken. Papieren documenten scan je in met de Android-camera, waarna je deze als afbeelding of als PDF kunt bewaren of versturen. Er is een gratis versie en een betaalde versie van vier euro. Beide apps hebben dezelfde mogelijkheden, alleen komt de gratis versie met advertenties. CamScanner is ideaal om bonnetjes, facturen, aantekeningen en notities te scannen en op te slaan.

CamScanner werkt prima als je Android-telefoon een goede camera heeft. CamScanner gebruikt een anti-shake-technologie om te zorgen dat je foto niet mislukt omdat je teveel met je hand beweegt. Je kunt documenten van meerdere pagina`s met elkaar combineren. De app zorgt voor automatisch bijsnijden en aanpassen van kleur en helderheid. Heb je een aantal afbeeldingen gemaakt, dan kun je ze opslaan in je camerarol of omzetten naar een PDF. Je hebt daarbij zelfs keuze uit meerdere papierformaten, zoals Letter, A4 en B5. Het PDF-bestand stuur je vervolgens per e-mail naar jezelf of anderen. Daarnaast is het mogelijk om je scans te uploaden naar diverse sites en services, zoals Google Docs, Dropbox en Evernote.

Lees verder na de advertentie.

CamScanner is al een tijdje verkrijgbaar in de Android Market en krijgt hoge beoordelingen van gebruikers. Misschien iets voor jou?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu