De afgelopen week zijn er enkele nieuwe flipperkasten verschen in de Android Market. Enzo’s Pinball is voor de die-hard-flipperkastfanaten die genieten van pure gameplay en physics. Enzo’s Pinball heeft drie banen, namelijk Clockwork, Steam-powered en DJ. De bal voelt perfect aan en natuurlijk ontbreekt OpenFeint-integratie niet! Pinball Yeah! is voor gamers die graag een potje pinball spelen, maar het moet allemaal niet te serieus zijn. De vier tafels zien er spetterend uit en hebben allerlei leuke gimmicks. Knikker de bal in een piratenschip en je kunt allerlei piraten om zeep helpen. Of activeer blacklight en speel een potje in het donker!

Enzo’s Pinball en Pinball Yeah! zijn twee grote applicaties en nemen respectievelijk 12 MB en 22 MB vrije ruimte in beslag. Beide applicaties kosten 1,49 dollar (1,05 euro).

Geen zin om een euro te betalen of heb je geen creditcard? Gelukkig zijn er ook gratis flipperkasten te downloaden, zoals de applicatie Pinball Deluxe. Vooral op tablets ziet Pinball Deluxe er schitterend uit!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.