Ook NOS-app voorzien van Chromecast-ondersteuning

Gijs Ettes
17 december 2014, 19:11
1 min leestijd
Ook NOS-app voorzien van Chromecast-ondersteuning

Vorige maand werd de NPO-app voorzien van Chromecast-ondersteuning en sinds vandaag kun je ook vanuit de NOS-app video’s naar de slimme hdmi-stick sturen.

Lees verder na de advertentie.

Casten met de NOS-app

nos android-app

Versie 3.2 van de NOS Android-app maakt het mogelijk om video’s, uitzendingen en livestreams op het grote scherm van bijvoorbeeld je televisie te tonen. Nadat je de app hebt geüpdatet, verschijnt het bekende Cast-icoontje boven in beeld. Druk erop, en de desbetreffende video wordt naar de Chromecast gestreamd.

Voor de rest brengt de update van de NOS-app geen hele grote veranderingen. Livestreams zijn nu te vinden onder het zeer logisch klinkende tabblad ‘Uitzendingen’ en als je nieuwstips voor de NOS hebt, kun je deze via het menu opsturen naar de redactie. Ook kun je vanuit het menu kiezen welke categorieën je aan- of uitzet. Tot slot voert de update de gebruikelijke bugfixes en snelheidsverbeteringen door.

NOS Android-app downloaden

Via onderstaande link kun je de vernieuwde NOS-app downloaden. Deze is circa 9MB groot en vereist Android 2.3 of hoger. De app werkt dus probleemloos met recente Android-smartphones en -tablets.

Download NOS in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu