OnePlus introduceert gratis galerij-app, onder meer voor OnePlus 2

Wouter Nijsen
14 maart 2016, 13:30
1 min leestijd
OnePlus introduceert gratis galerij-app, onder meer voor OnePlus 2

Vanaf vandaag is OnePlus Gallery te downloaden. Met deze nieuwe galerij-app kunnen onder meer OnePlus 2-gebruikers foto`s beheren, bewerken en delen.

Lees verder na de advertentie.

Galerij-app voor de OnePlus 2

Met OnePlus Gallery maakt fabrikant  OnePlus het beheren en bewerken van foto`s enorm simpel. De app is bedoeld voor de OnePlus 2  en OnePlus One en voorzien van een fraai uiterlijk met maar een aantal opties. Naast het  scherm waar alle foto`s als tegeltjes worden weergegeven, kun je ook schakelen naar het Collections-tabblad. Hier organiseert de app  automatisch al je kiekjes in mapjes. Zo worden bijvoorbeeld foto`s die je zelf hebt gemaakt gescheiden van Instagram-plaatjes.

Daarnaast biedt OnePlus Gallery een aantal bewerkingsopties. Het is mogelijk om snel een foto te verkleinen of bij te snijden, of een kiekje van een persoonlijk tintje te voorzien met de tekenmodus. Ook kun je foto’s toevoegen aan je favorieten en delen met anderen.

OnePlus Gallery is geoptimaliseerd voor offline gebruik en staat gratis in Google Play. OnePlus meldt dat de app alleen werkt op de OnePlus 2 met OxygenOS 2.2.1. Wel lijkt de app ook op enkele andere Android-toestellen te werken, waaronder modellen van Samsung en het meer obscure Doogee. Via onderstaande link check je of hij  voor jou beschikbaar is. De app weegt 1,3MB en vereist  Android 5.0 (Lollipop) of hoger.

Download OnePlus Gallery in Google Play (gratis)

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu