Ontwikkelaars Vignette lanceren nieuwe applicatie

Redactie
4 maart 2011, 11:23
2 min leestijd
Ontwikkelaars Vignette lanceren nieuwe applicatie

Heb jij Vignette geïnstalleerd op jouw Android-telefoon? Ga eens naar de Android Market en zoek naar updates. Je ziet dat Vignette tegenwoordig door het leven gaat als ‘Vignette (deprecated)’. De ontwikkelaars hebben een nieuwe versie uitgebracht van de fotoapplicatie. Dit lijkt nogal een bittere pil om te slikken, aangezien veel gebruikers drie euro hebben neergelegd om Vignette te kopen. Gelukkig valt dit wel mee, want Vignette-gebruikers kunnen kosteloos upgraden naar de nieuwe versie van de fotoapplicatie.

Er zijn twee manieren om het te doen:
– Koop de nieuwe versie van Vignette en deïnstalleer de oude versie. Doe dit op dezelfde plaats (bijv. op je mobiele telefoon óf in de webversie van de Android Market). De ontwikkelaars krijgen een notificatie binnen en zullen het aankoopbedrag binnen een uur terugstorten.
– Een andere mogelijkheid is om Vignette-updates handmatig te downloaden via deze pagina. Je verliest dan geen instellingen, maar het is wel iets meer werk.

Lees verder na de advertentie.

Mensen die tevreden zijn met de oude versie van Vignette, die kunnen deze applicatie gewoon nog blijven gebruiken. Er komen alleen geen updates meer.

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd waarom de ontwikkelaars van Vignette een nieuwe versie hebben gelanceerd. Volgens de ontwikkelaars Neil en Theresa heeft het te maken met gepubliceerde ‘test keys’. Een ontwikkelaar krijgt van Google een testsleutel om te gebruiken tijdens de ontwikkeling van een applicatie, maar applicaties met een testsleutel mogen niet gepubliceerd worden in de Android Market. Dit is wel gebeurd met Vignette. De applicatie is vervolgens door Google geblokkeerd. De ontwikkelaars van Vignette hebben contact opgenomen met Google, maar tot op heden geen reactie gehad. Er zat voor hen dus niets anders op dan een nieuwe versie te lanceren.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-toestel? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Bron: Android Community

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu