De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze chat-app laat je achteraf berichten aanpassen

Gijs Ettes
21 april 2015, 16:57
1 min leestijd
Deze chat-app laat je achteraf berichten aanpassen

ReTXT is een nieuwe chat-app die werkt met Android en iOS en je de optie geeft om berichten na verzending aan te passen of te verwijderen. Dat scheelt frustratie als je per ongeluk een verkeerd bericht hebt verzonden of een tikfout maakt.

Lees verder na de advertentie.

Ongemerkt berichten aanpassen

retxt android app

ReTXT is qua functionaliteit vergelijkbaar met WhatsApp en Telegram en werkt crossplatform, zodat je probleemloos kunt chatten met gebruikers die over een ander type smartphone beschikken. De app laat je berichten, foto’s en video’s delen en desgewenst na verzending verwijderen of aanpassen. Dankzij end-to-end-encryptie zijn berichten die je verstuurt beveiligd en niet door anderen in te zien.

Handig aan de app is dat je een bericht kunt verwijderen of aanpassen, ongeacht of de ander dit heeft gezien. Het originele bericht is vervolgens niet meer zichtbaar. Ook kun je met een simpele veegbeweging de ander vragen om een bepaalde reactie verder toe te lichten wanneer deze onduidelijk is.  Verder kun je met een druk op de knop groepsgesprekken verlaten of weer aan eentje deelnemen en simpel je locatie en contactinformatie delen.

Om reTXT te gebruiken geef  je je telefoonnummer of e-mailadres op. Hiermee is het ook mogelijk om andere gebruikers te vinden. Het aantal gebruikers van de app is momenteel nog beperkt: op het moment van schrijven staat het aantal installaties op 50-100.

reTXT downloaden

Via onderstaande link kun je reTXT downloaden. De chat-app is de eerste 60 dagen gratis te gebruiken en kost daarna iets meer dan een  euro per jaar. De app is 8,4MB groot en vereist Android 4.0.3 of hoger.

Download reTXT in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu