Tip: zo verwijder je meerdere Android-apps in één keer

Wouter Nijsen
17 augustus 2015, 11:55
1 min leestijd
Tip: zo verwijder je meerdere Android-apps in één keer

Installeer je veel apps en vind je het een gedoe om ze één voor één te verwijderen, dan de nieuwe app Simple Uninstaller het uitproberen waard. De applicatie werkt fijn, ziet er fraai uit en laat je sneller apps deïnstalleren.

Lees verder na de advertentie.

Sneller apps verwijderen

In Google Play staan veel applicaties waarmee je gemakkelijk en snel apps van je toestel kunt  verwijderen, maar het nieuwe Simple Uninstaller is één van de betere. De app is – zoals de naam al doet vermoeden – erg simpel in gebruik. Simple Uninstaller toont een lijstje met alle geïnstalleerde apps, en door er op te tikken verwijder je ze. Handig is dat je er meerdere in één keer kunt selecteren, waardoor  het proces een stuk vlotter gaat.

Wanneer je een aantal apps selecteert, zie je bovenin hoeveel opslagruimte je vrijmaakt door ze te verwijderen. Opvallend aan Simple Uninstaller is het gebruik van het fraaie Material Design, te herkennen aan de blauwe balk bovenin en groene actieknop rechtsonder. Laatstgenoemde is te gebruiken om apps op naam, datum en grootte te sorteren, zodat  je meer structuur in de lijst aanbrengt. Simple Uninstaller kan helaas geen systeem-apps verwijderen: hiervoor heb je roottoegang en een applicatie als Titanium Backup nodig.

Simple Uninstaller downloaden

Via de link hieronder kun je de applicatie downloaden. Simple Uninstaller is gratis in gebruik, 2,8MB groot en werkt met Android 4.0.3 of hoger. De app  bevat geen in-app aankopen.

Download Simple Uninstaller  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu