Krijg beter inzicht in je gewoontes met de app Smarter Time

Erwin Vogelaar
28 januari 2018, 13:13
2 min leestijd
Krijg beter inzicht in je gewoontes met de app Smarter Time

De app Smarter Time houdt automatisch je gedrag in de gaten, zodat je beter inzicht krijgt in je gewoontes en jij je leven beter leert in te delen.

Lees verder na de advertentie.

Smarter Time: verbeter je gewoontes

Hoeveel tijd per dag besteed je nou echt aan het rondkijken op Facebook, het kijken van Netflix en sporten? De app Smarter Time geeft je inzicht in je gedrag door je leven constant in de gaten te houden. De app ziet niet alleen welke apps je gebruikt, maar ook of je bijvoorbeeld op je werk bent, sport of andere dingen doet. Hier moet de app wel eerst voor leren.

Smarter Time gokt een hoop gedrag en bouwt zo automatisch een tijdlijn. Het is daarna de bedoeling dat je door deze tijdlijn scrolt en corrigeert waar het mis gaat. De app leert van wat jij zelf aan data invoert, zodat de volgende keer niet dezelfde fout wordt gemaakt. Stel je bent op een bepaalde locatie en je geeft aan dat je daar werkt, dan zal de app de volgende keer automatisch weten dat jij werkt als je op die locatie bent. De app analyseert je dagen en geeft tips en doelen om je leven te verbeteren.

Smarter Time

De app is gratis. Betaal je echter voor de plusversie, dan krijg je onder andere de mogelijkheid om een programmaatje op je computer te installeren waardoor ook je gedrag daar in de gaten wordt gehouden. Een groot nadeel van Smarter Things is wel dat de app behoorlijk wat van je accu vraagt.

En m’n privacy dan?

Smarter Time bewaart de data die het over jouw leven verzamelt op jouw smartphone. De informatie wordt niet naar een server verzonden. Je kunt er wel voor kiezen om je data op te slaan in de cloud. Vertrouw je dat niet, dan exporteer je de data zelf en sla je het ergens anders op. De app is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link.

Download Smarter Time in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu