Sprite Migrate maakt de overstap naar Android eenvoudiger

Wouter Nijsen
23 oktober 2009, 0:23
1 min leestijd
Sprite Migrate maakt de overstap naar Android eenvoudiger

migrate-banner-(robots-going-through-machine)
Eén van de problemen die je hebt als je overstapt op een ander platform, bijvoorbeeld van Windows Mobile naar Android, is het overzetten van je gegevens. Nu zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om je contacten en agenda over te zetten via Exchange of Gmail. Nadeel is dat niet iedereen de beschikking heeft over een Exchange- of Gmail-account. Bijkomend nadeel is dat je dan nog steeds niet je internet favorieten en SMS-berichten kunt overzetten. Sprite Software, bekend van Sprite Backup, denkt de oplossing te hebben in de vorm van Sprite Migrate.

Met deze applicatie kun je je contacten, SMS-berichten, gespreks-log en bookmarks eenvoudig overzetten van het ene platform naar het andere.

Lees verder na de advertentie.

Sprite Migrate was al beschikbaar voor Blackberry, Windows Mobile en Symbian. Nu is ook Android als platform toegevoegd zodat je met behoud van je belangrijkste gegevens ook naar dit groeiende besturingssysteem kunt overstappen. In totaal kun je nu met Sprite Migrate  switchen tussen vier verschillen platformen.  De versie die nu in de Market is te vinden is een beta en te gebruiken tot 6 Januari 2010. Tijdens die betaperiode zal Sprite Migrate regelmatig een update krijgen en zal de lijst met te migreren gegevens groeien. De volgende versies zullen bijvoorbeeld aangevuld worden met de mogelijkheid tot het overzetten van foto’s, ringtones, muziek en agenda-gegevens. Sprite Migrate Beta is gratis te downloaden in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Sprite Migrate

Via: Sprite Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu