De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Asus Zenfone 3 5.5

Asus Zenfone 3 5.5: stijlvol met groot scherm

De Asus Zenfone 3 is een chique smartphone met een verrassend betaalbaar prijsje. Het is een toestel dat zich qua design kan meten met de mooiste smartphones van het moment, zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt. Verder biedt deze Zenfone een indrukwekkende camera met lasertechnologie, waardoor je razendsnel kan scherpstellen.

Asus heeft een uitgebreid assortiment van Android-smartphones, met toestellen van elk formaat en voor elke prijs. Heb je liever een goedkoper toestel, dan kun je ook de Asus Zenfone Go overwegen. Je kunt ook voor de Asus Zenfone 3 kiezen, die iets kleiner en goedkoper is maar verder nagenoeg dezelfde hardware biedt.

De Asus Zenfone 3 5.5 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Goede hardware heeft deze smartphone weldegelijk, en je hoeft er niet eens de hoofdprijs voor te betalen. Hieronder vind je een compleet overzicht van de belangrijkste Asus Zenfone 3 5.5 specificaties.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 16 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
  • Krachtige 2 GHz processor met 8 cores, 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner

Meer over de Asus Zenfone 3 5.5

De Zenfone 3 is een combinatie van glas en metaal. Omdat Asus zowel voorop als achterop voor Gorilla Glass heeft gekozen, kan het toestel bovendien tegen een stootje. Het 5,5 inch-scherm neemt ruim 77 procent van de voorkant in waardoor deze Zenfone verrassend compact kan blijven.

Toch was er ruimte voor een grote accu en behoorlijk krachtige hardware. Zo beschik je over een chipset met acht cores, een zeer ruime 4GB werkgeheugen en een imposante 64GB aan opslagruimte. Daarmee torent deze Zenfone ver uit boven andere smartphones in deze prijsklasse.

Achterop zit een 16 megapixel-camera met PixelMaster 3.0-technologie. Dat moet zoregen voor scherpe foto’s onder vrijwel alle omstandigheden. Speciale laserfocustechnologie zorgt ervoor dat de camera binnen 0,03 seconden scherp kan stellen – zo weet je zeker dat je nooit een moment moet missen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Asus Zenfone 3 5.5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu